A la carte

  • St-Jacobsvruchten, geroosterde Bloemkool - Hazelnoot - langzaam gegaard Buikspek - TuinKruiden

  • 5x Vis en Schaaldieren, Saus van Bouillabaisse - Rouille & Toast

  • Scampi's, op de Teppan gebakken, Kokos/kerrie sausje - Noedels - jonge Pijpajuin - Tomaat

  • Rundscarpaccio, Mesclun slaatje - Parmesaan - Basilicum

  • Pastei van Hert, Eend, Ganache & Gerookte - Mango & Appel - Knolselder - Brioche

  • Garnalenkroketten, Gefruite Peterselie - Citroen - verse Tartaar

  • Kaaskroketjesgefruite Peterselie - Citroen - verse Tartaar

  • Aubergine - Couscous, Tomaat, geroosterde Amandel, Parmazaan, Basillicum Pesto

  • Brie - Spring-Roll, Slaatje - Chutney Mango & Appel - gekarameliseerde Peccannoten 

  • Loempia's, Végétarisch - zoetzure Dip

  • Tomatensoep, met Kalfsgehakt balletjes

  • Tom Kha Kai, Kippensoep met Galanga, Citroengras en Kokosroom

  • Fazant "Fine Champagne", Butternut - Paddenstoelen - Aardpeer - Veenbessen - Pommes Dauphines 

  • Filet van Hert "Grand Veneur", Butternut - Paddenstoelen - Aardpeer - Veenbessen - Pommes Dauphines

  • Stoofpotje van Hert, Butternut - Paddenstoelen - Aardpeer - Veenbessen - Pommes Dauphines

  • Hazenpeper "Stoofpot van de Bout, geplukt", Butternut - Paddenstoelen - Aardpeer - Veenbessen - Pommes Dauphines

  • Filet Pur, het meest malse stuk van de koe, mager en zacht van smaak. Belgisch Witblauw - Salade - Frites

  • Rib-eye Back Angus, 300 gr - omdat dit deel meer heeft bewogen bevat het meer smaak. Het vet aan de zijkant en de kleine vetadertjes in het vlees maken het vlees nog smaakvoller, Ook het vet in het oog van de rib is dankzij de zachte structuur heerlijk.

  • Mixed Grill,  Rund, Lamskroon, Varkenshaas, Kipfilet, Chippolata - Buikspek -  Salade - Frites

  • Entrecôte,  Belgisch Witblauw - gemengde Salade - Frites

  •  

    Rundersteak, Belgisch Witblauw - gemengde Salade - Frites

  • Paling, in 't Groen, in de room, gebakken met Tartaar - Salade - Frites

  • Sliptong 3x, Hazelnootboter, Peterselie - Citroen - Frites

  • Zeebaars, Mousselineaardappelen - Vongole - grijze Garnaal - gegrilde Prei - Jus van Garnaal 

  • Scampi's, op de Teppan gebakken, Kokos/kerrie Sausje - Noedels - jonge Pijpajuin - Tomaat 

  • Belgisch Grondwitloof - Beenham, Gegratineerd met Emmentaal & Parmazaan - Aardappelpuree

  • Rundsstoverij "Brugse Zot Dubbel" Stoverij uit het Zenuwstuk - Slaatje - Frites

  • Varkenswangetjes "Bruin Viven bier" - 12 uur gegaard, Seizoengroenten - Amandelkroketjes

  • Américain "Handgesneden", Belgisch Witblauw - gemengde Salade - Frites

  • Scampi Black Tiger, zwarte Chili (mild) - Wokgroentjes - witte Jasmijn Rijst

  • Kip Rode Curry, Kokosroom - rode curry pasta (mild)- wokgroentjes - witte Jasmijn Rijst

  • Kip Groene Curry, Kokos - Kalir - Boontje - Babymaïs - witte Jasmijn Rijst

  • Gebakken Jasmijn Rijst, Kip of Scampi of Surf'n Turf of Végétarisch

  • Gebakken Rijstnoedels, Kip of Scampi of Surf'n Turf of végétarisch

  • Scampi - Appel - Curry, Gemengde Salade - Lauw gebakken scampi, Appel & Curry

  • Kip, Appel - Curry, Gemengde salade Lauw gebakken Kip, Appel & Curry

  • Ceasar salad, Krokante kip, croutons & parmezaankrullen

  • Salade Geitenkaas, Acaciahoning en gerookt Spek

  • Brie - Spring-Roll, Slaatje - Chutney Mango - gekarameliseerde Pecannoten

  • Cannelloni, Ricotta - Parmesan - zongedroogde Tomaat - Basillicum 

  • Aubergine - Couscous, Tomaat, geroosterde Amandel, Parmazaan, Basilicum Pesto

  • Spaghetti Bolognèse

  • Lasagna bolognèse

  • Duo van kaas & garnalenkroket, slaatje & tartaarsaus

  • 2 Garnalenkroket, slaatje & tartaarsaus

  • 2 Kaaskroket, slaatje & tartaarsaus

  • Rundscarpaccio, "limousin", basilicum en parmazaam

  • Croque Monsieur, slaatje

  • Croque Madame, slaatje

  • Croque Mozarella, zongedroogde tomaat & basilicum, slaatje

  • Vanilleroomijs & Frambozensorbet, rode Vruchten - koude Sabayon - Coulis - Crumble met Noten

  • Vanilleroomijs en Chocolade, Ganache - Slagroom - warme Chocoladesaus - Crumble met Noten

  • Moelleux chocolade, lopend Chocoladegebak met vanilleijsroom

  • Warme Appeltaart, Vanilleijs - witte Chocolade en Crumble met Noten

  • Crème Brûlée, warme gekarameliseerde Vanilleflan gemaakt met echte Vanillestokken

  • Irish Coffee, French Coffee, Amaretto Coffee, Baileys Coffee, Hasseltse Coffee, Napoleon Coffee

Site by Creative→ INSCHRIJVEN NIEUWSBRIEF ←

RESTAURANT POORTERSHUYZE | Bruggesteenweg 24 - 8340 Sijsele-Damme | T. 050 36 09 30 | E-mail